SpaRitual                                                 Boek nu!

Ik gebruik nu in mijn salon ook de SpaRitual produkten Vegan (veganistisch) is het sleutelwoord bij alles wat met Spa Ritual te maken heeft. Vegan betekent niet alléén dierproefvrij, het betekent óók: vrij van kunstmatige kleur en geurstoffen, alléén gebruik van organische materiaal. In dat opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst. De natuurlijke grondstoffen verhogen tevens de effectiviteit en werkzaamheid. In deze tijden waar iedereen met ons milieu bezig is.


CAPTION Beauty musthave van nu!

High tech revolutionaire lak maakt zowel nagellak als gellak achterhaald.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, supersnel droog, glanzend als een spiegel en blijft tot wel negen dagen zitten. De nagellak van de toekomst, vanaf nu verkrijgbaar!

Elke beauty addict kent het wel; snel nog even de nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke werkweek voor de boeg en na drie dagen moet je weer je nagels lakken. Met CAPTION is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar je maar wil en wanneer je maar wil, want CAPTION is in 10 seconden droog. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en is zo sterk als een gel, mét bijbehorende glans. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen.

Een ongeëvenaarde glans, superieure duurzaamheid en een supersnelle touch-dry finish. CAPTION maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig hard wordt. Het resultaat is een lak die gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel negen dagen blijft zitten.

Ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur
CAPTION is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo – oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van een gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp. Tegelijkertijd worden broze nagels door het gebruik van de primer base coat na verloop van tijd sterker en gezonder. De primer base coat bevat Nonychosine-F wat voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont. Daarnaast realiseert de base coat in combinatie met de uitgebreide collectie van zestig basiskleuren en achttien top effects een long lasting resultaat. Experimenteer met de diverse fashionable kleuren met ultra hoog pigment voor perfecte nagels bij elke look!

“Met trots introduceren we de meest geavanceerde beauty musthave. Nagels zijn een unieke manier om zowel je verhaal te vertellen, als je persoonlijke stijl te belichten. Met deze bijzondere lak creëert elke vrouw in no time een perfecte nail look”, aldus Greg Salo, co-founder van CAPTION en President van Young Nails Inc.

Collectie, verkrijgbaarheid
De CAPTION nagellak collectie bestaat uit een primer base coat, zestig basiskleuren en achttien top effects. De kleurenwaaier gaat van klassieke nude, roze en rode tinten tot aan fashionable blauw, paars en metallics. De namen van de lakken zijn gebaseerd op typische, grappige expressies, zoals Sorry I’m Not Sorry, Let’s Call It A Night, Crazy & Like It, Regret Is Overrated, Looking For Husband #2, Calm Cool & Collected en Monday’s The New Friday.

CAPTION is een lak gemaakt met de speciale LacQ3 technologie, een drievoudige polymer die de lak speciale eigenschappen geeft.

 • eigenschappen van gel
 • de meeste kleuren dekkend in één laag
 • supersnel droog
 • uitharding zonder UV of LED lamp
 • versterkt de nagels
 • super hoogglans
 • met gewone nagellakremover te verwijderen
 • tot soms wel 14 dagen onbeschadigd draaggenot (afhankelijk van de conditie van de eigen nagels en de omstandigheden)

Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
CAPTION is aan te brengen als een gewone nagellak en is zelf levelend. De structuur is vergelijkbaar met een gellak. De speciaal ontworpen kwast zorgt ervoor dat je makkelijk, strak en in één beweging langs de nagelriemen kan lakken. CAPTION is makkelijk in secondes te verwijderen met normale nagellakremover zonder aceton.

Dekkende kleur
CAPTION nagellak is sterk gepigmenteerd waardoor de lak heel dekkend is. Dit betekent dat 70% van alle kleuren in één laag dekkend is. CAPTION heeft daarnaast een geweldige glans.

Superglans of matte look
CAPTION topcoat geeft de lak een superglans. Met de topcoat ‘mat’ wordt een matte look bereikt. En dan zijn er nog ‘top effects’ verkrijgbaar voor een heel andere look.

Droogtijd
3x sneller droog dan de traditionele lakken! Binnen 1 minuut aanraakbaar en in 12-15 minuten volledig uitgehard

Hoe aan te brengen?
Caption is makkelijker in gebruik van gewone nagellak, maar mag niet aangebracht worden op de bekende manier. De high-tech formule droogt daarvoor te snel. Maak daarom enkele minuten vrij voordat er één flesje wordt geopend, want de lakken zijn (echt!) al droog voordat dit is uitgelezen.

 • Het lakpenseel strijkt makkelijker uit en is gevormd op de gemiddelde nagelriem (ovaal). Is ook dikker en breder, neemt daardoor meer lak op dan normaal.
 • Na de opname van de lak niet teveel lak van het penseel afstrijken. Om het (gelachtig aanvoelende) product te laten levellen en problemen te voorkomen met de droogtijd, niet te droog werken. Bij te droog werken ontstaat streepvorming. TIP: strijk het kwastje na het dippen slechts eenmaal licht af langs de flessenhals. Er blijft dan één kant van het kwastje nat. Gebruik de natte kant voor de applicatie. Groot nagelbed? Dan geen lak afstrijken. Voor de levelling is dan alle lak nodig.
 • Het lakpenseel maakt een dekkende applicatie mogelijk in één aanzet. Één penseelstreek is voldoende. Met de kwast tippen en meervoudig strijken is ‘not done’, want dit geeft door de ultrasnelle droogtijd een slecht resultaat!
 • Werk vanwege de snelle droogtijd ook niet per hand of nagel, maar lak alle 10 vingers achter elkaar door. Sluit na elke laag direct het flesje. Eerst de basecoat, dan de colorcoat en/of top effect, als laatste de topcoat. Breng altijd aan in combinatie met de base en topcoat, anders werkt de LacQ3 niet.
 • Na het aanbrengen van één laag op 10 nagels is de coat niet helemaal droog, maar wél al klaar voor de volgende laag. Elke volgende laag kan dus worden aangebracht nadat alle 10 de nagels gelakt zijn. (Vandaar de aanwijzing niet per hand/nagel te werken.)
 • Vóór het aanbrengen van de volgende laag éérst het flesje sluiten dat daarvóór is gebruikt. Laat het niet openstaan! Caption’s ultrasnelle droogtijd veroorzaakt dan stroperige dikke lak. Voorkom ook dat lak lekt over de rand van het flesje. Dat geeft problemen met de sluiting.Maak regelmatig de hals van uw flesjes nagellak schoon met remover om uitdroging van de nagellak te voorkomen.

Het is aan te raden de nagels voorafgaand aan het lakken altijd eerst even (lichtjes) in model te vijlen en daarna te ontvetten met nagellakremover.

Stap 1. Breng Basecoat aan: de werkzame stoffen in deze basecoat maken de natuurlijke nagel tevens sterker en gezonder. De basecoat geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont. Sluit na elke laag lak direct het flesje om uitdroging te voorkomen!
Stap 2. Breng de gewenste kleur aan: één laag is bij de meeste kleuren meer dan voldoende door de zeer hoge kleurpigmentatie . Na de kleur kan eventueel worden gekozen voor een Top Effect om aan de kleur een feestelijk effect te geven.
Stap 3. Breng Topcoat aan: de topcoat kan al worden aangebracht als de kleur op alle 10 nagels is aangebracht. Zo snel droogt de lak. En heel bijzonder: er vindt geen kleurvermenging plaats. Uw topcoat blijft dus helder van kleur. De topcoat zorgt voor een spiegelglans en goede sealing. Droogt 3x zo snel als gewone nagellak.
Stap 4. Laat de nagels 2 minuten drogen en sluit af met de Drying Drops (2 druppels per nagel) zodat het geheel nog sneller droogt.

Ik heb in de salon verschillende flesjes staan, dus u kunt het een keertje uitproberen. Voor 15 euro lak ik uw nagels met dit prachtige product (op afspraak i.v.m. tijdsplanning). CAPTION nagellak kunt u via email ook bestellen. Vermeld de gewenste producten en uw gegevens, wij bevestigen uw bestelling. U kunt de lak dan afhalen maar het is ook mogelijk deze naar u op te sturen. U kunt dit aangeven in de email.
Tip: Caption is ook leuk om cadeau te geven.

Prijzen van de CAPTION:
> Basecoat € 15,95
> Topcoat € 15,95
> Nagellakken € 16,95
> Top effects € 16,95
> Drying drops € 15,95