Manicure                                                 Boek nu!

Vrouwen besteden steeds meer zorg aan hun handen. En bezoeken steeds vaker salons waar ze zich lekker kunnen laten verwennen. Neem ook eens een heerlijke Manicure- behandeling. Bij Manicure-behandeling word de nadruk gelegd op de verzorging van de natuurlijke nagels en het verzorgen en masseren van de hand en onderarm.

Manicure-behandeling:
Eerst worden u handen gereinigd met een spray om de handen/nagels te zuiveren en te ontvetten. Daarna worden de nagels in model geknipt en in model gevijld. U nagelriemen losgemaakt en met olie behandelt en daarna een voedende crème en gelakt naar wens.

Manicure- SpaRitual:
Eerst worden u handen gereinigd met een spray om de handen/nagels te zuiveren en te ontvetten. Daarna worden de nagels in model geknipt en in model gevijld. U nagelriemen losgemaakt en met olie behandelt. Dan een heerlijk handwarm badje waar beide handen 5 min. lekker weken. Dat masker/scrub word heerlijk op je handen gemasseerd en worden in plastic gewikkeld en afgedekt met een handdoek en laat dat 5 min. inwerken. Dan een heerlijk handmassage en een voedende crème en worden ze gelakt in de gewenste kleur.

Kleine behandeling
Reinigen, nagels vijlen en lakken.


Go-Time (gellak)
-Nieuw kom kennis maken met Go-Time van Caption
-Base en topgel verleden tijd met de Go-Time
-Gelpolish van Caption de Go-Time zorgt voor stevige nagels en een Superieureglans...die 14+dagen mooi blijven
-Caption heeft exact de zelfde kleuren nagellak beschikbaar zodat je thuis je nagels ook netjes bij kan houden
  (Te koop in de Salon)
-Je ziet gegarandeerd geen kleur verschil
-De gelsubstantie van Caption geeft een onzichtbare opvulling van de uitgroei,
  zodat je thuis ook je nagels netjes kan bij houden.